Kategóriák
Kosarad

arcszauna

arcszauna
Ionos arcszaunaIontechnológia a mélyebb hidratálásértHidratálja a bőrtKivehető és mosogatógépben mosható víztartályMegnyitja az arcbőr pórusait, hatása: Mélyen tisztít, fokozza a vérellátástÁllítható fúvókaKivehető víztartály (100 ml)A tartály mosogatógépben moshatóEllenőrző lámpaMérőpohárralKülön k..
20,989 Ft
Nettó ár:20,989 Ft
A Vivamax arcszauna az otthoni szépségápolás hatékony eszköze, segítségével könnyedén kitisztíthatja az eltömődött pórusokat és tisztává, üdévé varázsolhatja bőrét.%A gőzölés hatására a bőr visszanyerheti nedvességtartalmát, hidratálttá válik, és ismét bársonyosan sima és ragyogó lehet.A készülék in..
9,899 Ft
Nettó ár:9,899 Ft
Kozmetikai arcápolás és belélegzésKozmetikai arcápolás arc szaunával - pórusok nyílnak meg a könnyebb tisztításhoz, a bőrt gazdag hidratálással és a vérkeringést serkentiTartalmazza. cserélhető inhalátor a száj és az orr belégzéséreRelaxáció az elme és a lélek számára az aromakötéssel - egészséges b..
7,378 Ft
Nettó ár:7,378 Ft
2év garanciaAz arcszauna gőzfejlesztőként működik, mely lehetővé teszi a kozmetikai műveletek otthoni körülmények között történő végzését. Sikeresen kombinálhatóak a gyógy-, és kozmetikai funkciók. Ennek a készüléknek köszönhetően tökéletesen megnyílnak a bőr pórusai, ami következtében az arc nem cs..
8,499 Ft
Nettó ár:8,499 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ