Kategóriák
Kosarad

arcszauna

arcszauna
Ionos arcszauna Iontechnológia a mélyebb hidratálásért Hidratálja a bőrt Kivehető és mosogatógépben mosható víztartály   Megnyitja az arcbőr pórusait, hatása: Mélyen tisztít, fokozza a vérellátást Állítható fúvóka Kivehető víztartály (100 ml) A tartály mosogatógépben mosható Ellenő..
26,759 Ft
Nettó ár:26,759 Ft
A Vivamax arcszauna az otthoni szépségápolás hatékony eszköze, segítségével könnyedén kitisztíthatja az eltömődött pórusokat és tisztává, üdévé varázsolhatja bőrét.%A gőzölés hatására a bőr visszanyerheti nedvességtartalmát, hidratálttá válik, és ismét bársonyosan sima és ragyogó lehet.A készülék in..
9,899 Ft
Nettó ár:9,899 Ft
Kozmetikai arcápolás és belélegzésKozmetikai arcápolás arc szaunával - pórusok nyílnak meg a könnyebb tisztításhoz, a bőrt gazdag hidratálással és a vérkeringést serkentiTartalmazza. cserélhető inhalátor a száj és az orr belégzéséreRelaxáció az elme és a lélek számára az aro..
7,927 Ft
Nettó ár:7,927 Ft
2év garanciaAz arcszauna gőzfejlesztőként működik, mely lehetővé teszi a kozmetikai műveletek otthoni körülmények között történő végzését. Sikeresen kombinálhatóak a gyógy-, és kozmetikai funkciók. Ennek a készüléknek köszönhetően tökéletesen megnyílnak a bőr pórusai, ami következtében az arc nem cs..
9,774 Ft
Nettó ár:9,774 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ