Kategóriák
Kosarad

Diktafonok

Diktafonok
360 °-os felvétel funkció: Kiváló minőségű hangfelvételeket készíthet függetlenül attól, hogy beszélgető partnerei az asztal melyik oldalán ülnek.Mozgásérzékelő, automatikus mikrofon érzékenység beállítás: A beépített mozgásérzékelővel a diktafon érzékeli, hogy éppen milyen felvételi helyzetben van ..
62,860 Ft
Nettó ár:62,860 Ft
3 Mic Autozoom + távoli hangok rögzítéséhez: Gyakran előfordul, hogy a rögzített felvételek visszajátszásnál túl halkan szólnak. Az innovatív 3Mic Autozoom + technológia segítségével a távolabbi hangok (pl: előadások, interjúk) is kiváló minőségben rögzítgetők . A készülék a hanngforrás távolságnak ..
41,949 Ft
Nettó ár:41,949 Ft
A Voice Tracer 2000 az ideális hangfelvevő beszélgetések út közben való rögzítéséhez. Az MP3-sztereó felvevő első osztályú hangminőségben készíti el felvételeit, melyeket egyszerűen megoszthat másokkal. Precíz hangrögzítés• MP3-sztereó felvevő a kristálytiszta hanglejátszáshozEgyszerű és intuit..
19,870 Ft
Nettó ár:19,870 Ft
Voice-aktiválás: Ez egy oylan kényelmi funkció, amellyel kéz nélküli jegyzeteket készíthet. Haa készülék be van kapcsolva, beszéd esetén automatikusan megkezdődik a felvétel. Miután abbahagyja a beszédet a készülék nem rögzít tovább. PC csatlakozás, plug & play: Csak csatlakoztassa a diktafont ..
19,789 Ft
Nettó ár:19,789 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ