Kategóriák
Kosarad

Sous Vide készülékek

Sous Vide készülékek

Mi a Sous Vide? (szuvid)


A sous vide-álás (ejtsd: szuvidálás) olyan főzési eljárás, mely során légmentesen lezárt tasakokban lévő ételt vízfürdőbe helyezünk, és ott állandó hőmérsékleten tartva készítjük el
A sous vide francia kifejezés, ami annyit tesz, hogy vákuum alatt.

Az eljárást az 1970-es évek elején fejlesztették ki azzal a céllal, hogy minimálisra csökkentsék a libamáj elkészítésénél bekövetkező zsugorodást. Ma számos fogás elkészítéséhez világszerte kedvelik a séfek.
Az ételt főzőtasakba helyezik, a tasakot vákuummal lezárják, majd alacsony hőmérsékleten  lassan főzik.

Az étel omlós lesz anélkül, hogy veszítene eredeti színéből, tápanyagaiból és textúrájából.
Az eljárás lényege, hogy az étel a megfelelő hőmérsékletre melegítve a megfelelő ideig készül.
A hőmérséklet az étel fajtájától függ, és eltérő a hús, hal és zöldségek esetében, függ továbbá az egyéni ízléstől is, pl. hogy az adott húst a vendég angolosan vagy közepesen átsütve kedveli.2év gyártói garanciaRozsdamentes acél házEltávolítható, tapadásmentes edény, űrtartaloma 6 literZsírmentes főzés: megőrzi az étel vitamin- és tápanyag tartalmátLED kijelző800 W teljesítményegészséges, kíméletes és zsírmentes főzés: megőrzik a vitaminokat és a tápanyagokattökéletesen főtt hús, hal és..
44,999 Ft
Nettó ár:44,999 Ft
12 hónap garanciaSous vide cirkulátor Minden házi séfnek szüksége van egy Princess Sous Vide Stick-re. Ezzel a könnyen kezelhető precíziós főzővel elkészítheti az eddigi legfinomabb és legszaftosabb ételeket. A Princess Sous Vide Stick rögzítővel rendelkezik, így minden edényre ráfér, és állandó hőm..
46,999 Ft
Nettó ár:46,999 Ft
24 hónap garanciaMerülőforraló vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat többfunkciós LED érintőkijelző, akár 99 órás időzítő, joghurt készítő, melegentartó és leolvasztási funkció, automatikus hőmérséklet- és időbeállítás minden 15 cm-es vagy annál magasabb edényhez, Főzés, mint egy csillag szakács a ....
48,999 Ft
Nettó ár:48,999 Ft
24 hónap garanciaMerülőforraló vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat többfunkciós LED érintőkijelző, akár 99 órás időzítő, joghurt készítő, melegentartó és leolvasztási funkció, automatikus hőmérséklet- és időbeállítás minden 15 cm-es vagy annál magasabb edényhez, Főzés, mint egy csillag szakács a ....
48,999 Ft
Nettó ár:48,999 Ft
24 hónap garanciaManapság a főzés a művészet eleme. A kulináris művészet kísérletek és a sztereotípiák állandó megcáfolása. A tökéletes munka azonban nemcsak a művész tehetsége, hanem a kiváló eszközök eredménye. Csakúgy, mint Sam Cook . A Sam Cook egy igényes vásárlók számára lé..
45,700 Ft
Nettó ár:45,700 Ft
24 hónap garanciaPROFESSZIONÁLIS SOUS-VIDE VÁKUUM FÓLIÁZÓGÉPFŐZZÖN, MINT EGY PROFI SZAKÁCS, A LEGÚJABB INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁVAL!A Sous vide (élelkészítés vákuum segítségével) egy innovatív módszer, melyet a világ legjobb éttermei is használnak egészséges és szaftos ételeik elkészítéséhez.A készülék ..
35,700 Ft
Nettó ár:35,700 Ft
Rozsdamentes acél ház, ergonómikus puha tapintású fogantyúvalKövesse figyelemmel az élelmiszerek főzését elektronikus hőmérséklet-szabályozással (maximális eltérés +/- 0,5 ° C)Joghurt készítő, melegentartó és leolvasztási funkcióVízkeringés: 7 - 8 l / perc.LED multifunkciós kijelző:Kiválasztott hőmé..
29,987 Ft
Nettó ár:29,987 Ft
2év granciaRozsdamentes acél házAz élelmiszer pontos ételkészítése elektronikus hőmérséklet-szabályozással (maximális eltérés +/- 0,5 ° C)A vitaminokat, a tápanyagokat és az ízeket megőrziEnyhe főzési funkció, joghurt készítő funkció és melegentartó funkcióLCD kijelző (kék háttérvilágítással)Hőmérsé..
36,919 Ft
Nettó ár:36,919 Ft
2év garanciaAutomatikusan nagy pontosságú főzés a hőmérsékletszabályozásnak köszönhetően Több íz  Egészséges főzésPontos főzés, köszönhetően az automatikus hőmérséklet szabályzónak•Egészséges és ízletes ételek•Egészséges és dietetikus főzés•Egyenletes főzés•Több szabadidő•Egyenletesen..
58,879 Ft
Nettó ár:58,879 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ