Kategóriák
Kosarad

autófelszerelés

autófelszerelés
Ugreen kampós rendszerezőOtthonra, autóba vagy irodába is ideális.Tartson rendetFontos, hogy mindent kézben tartson, különösen vezetés közben.Felakaszthatja a táskájá, kulcsait vagy fejhallgatóját/kábeleit, hogy később ne vesztegesse az idejét a keresésselTartós és repedésállóRobusztus 3M ragasztóva..
1,190 Ft
Nettó ár:1,190 Ft
Rakományok rögzítésére alkalmas professzionális gumipók szett.Figyelem! Emelésre ne használja! Ügyeljen kihúzásnál a gumi terhelhetőségére!Rögzítésnél legyen körültekintő az esetlegesen visszacsapódó gumi okozta sé___rülések elkerülése érdekében!Ne használja a gumipókot éles, a terméken sérülést oko..
599 Ft
Nettó ár:599 Ft
Rakományok rögzítésére alkalmas hagyományos fémkampós gumipók szett.Figyelem! Emelésre ne használja!Ügyeljen kihúzásnál a gumi terhelhetőségére!Rögzítésnél legyen körültekintő az esetlegesen visszacsapódó gumi okozta s____érülések elkerülése érdekében!Ne használja a gumipókot éles, a terméken sé___r..
699 Ft
Nettó ár:699 Ft
Rakományok rögzítésére alkalmas hagyományos fémkampós gumipók szett.Figyelem! Emelésre ne használja!Ügyeljen kihúzásnál a gumi terhelhetőségére!Rögzítésnél legyen körültekintő az esetlegesen visszacsapódó gumi okozta sé__rülések elkerülése érdekében!Ne használja a gumipókot éles, a terméken sé__rülé..
599 Ft
Nettó ár:599 Ft
HáttérvilágításMért érték rögzítésTartozékok: mérőzsinór, 9 V-os (6F22) elemEgyenfeszültség 200 mV / 2 V / 20 V / 200 V / 600 VVáltófeszültség 200 V / 600 VEgyenáram 20 µA / 200 µA / 2 mA / 20 mA / 200 mA / 10 AEllenállás 200 Ω / 2 KΩ / 20 KΩ / 200 KΩ / 2 MΩKijelzőszámláló 1999DiódavizsgálatSzakadás..
3,759 Ft
Nettó ár:3,759 Ft
A legegyszerűbben kezelhető és legjobban kihasználható készülék• Minden mérés biztosítékkal védett• Tápellátás: 1 x 6LR61 (9 V) elem (tartozék)• Tartozék: kitámasztható védőtok..
6,289 Ft
Nettó ár:6,289 Ft
Masszív, megbízható kialakítású, autós kompresszort szeretne vásárolni! Ez esetben ne keressen tovább! A 90304 autós kompresszor segítségével igazán könnyedén megoldhatja a járműve kerekének levegővel történő felfújását.Nyomás: max. 18 bar250 PSISzállított levegőmennyiség: 30 l/mMotor áramfelvétele:..
6,470 Ft
Nettó ár:6,470 Ft
Fémel megerősített gumírozott dizájn57-83 mm szélességű telefonokkal kompatibilis..
1,149 Ft
Nettó ár:1,149 Ft
Mindenkivel előfordult már az a kellemetlen szituáció, hogy reggel beült az autójába és az akkumulátor lemerült, emiatt az autó nem indult.Ilyen problémák megelőzésére és orvoslására nyújt tökéletes megoldást ez az akkutöltő készülék.LCD kijelzőAkkumulátor tesztelő funkcióTúlterhelés, túlmelegedés, ..
11,990 Ft
Nettó ár:11,990 Ft
Mindenkivel előfordult már az a kellemetlen szituáció, hogy reggel beült az autójába és az akkumulátor lemerült, emiatt az autó nem indult.Ilyen problémák megelőzésére és orvoslására nyújt tökéletes megoldást ez az akkutöltő készülék.LCD kijelzőAkkumulátor tesztelő funkció.Túlterhelés, túlmelegedés,..
15,999 Ft
Nettó ár:15,999 Ft
Ennek a kézi pumpának a segítségével könnyen mozgathat különböző folyadékokat és levegőt.A tartozék 128 cm-es gumicsövek ideálisak olajcserekor, üzemanyagcserekor és bármilyen folyadék szivattyúzására.A tartozék levegőcsöveknek a segítségével használható akár gumimatracok, strandkellékek, kerékpárgu..
1,896 Ft
Nettó ár:1,896 Ft
A Maxwell multiméterek kompakt képviselője az MP-25103.A kis méret ellenére az általános funkciókon felül van műanyag védőburkolat, adattartás és háttérvilágítás is.Azok akik egy megbízható kompakt digitális multimétert keresnek egyszerűbb mérési feladatokra, legyen az helyszíni szerelés, otthoni ha..
2,925 Ft
Nettó ár:2,925 Ft
Általános multiméter, melynek kialakítása megkönnyíti a mérési eredmény leolvasását.2 ujjal megtartható, „toll” formájú kialakítás.Az értékek leolvasását nagyméretű kijelzőről tehetjük meg.Ergonómikus kialakításNagyméretű kijelzőTartozék hordtáskaÉrintés nélküli feszültség detektálásAutomata nullázá..
8,805 Ft
Nettó ár:8,805 Ft
Hidraulikus palackos emelő, amely széles körben alkalmazható, akár otthoni vagy autós felhasználásra is.Használatával gyorsan és egyszerűen emelhet. Pl. autójánál csak helyezze egy megfelelő emelési ponthoz, tekerje ki ütközésig a felső részt és az összerakható kar segítségével kezdje meg az emelést..
4,395 Ft
Nettó ár:4,395 Ft
A gumiabroncsokról történő gondoskodás nem merülhet ki a téli / nyári abroncsok kicserélésével.Légnyomásukat rendszeresen ellenőrizni kell. kitűnő eszköz erre a célra ez az analóg nyomásellenőrző.Bizonyosodjon meg bárhol, bármikor autójának gumiabroncsainak nyomásáról.A megfelelő guminyomás biztosít..
440 Ft
Nettó ár:440 Ft
A gumiabroncsokról történő gondoskodás nem merülhet ki a téli / nyári abroncsok kicserélésével.Légnyomásukat rendszeresen ellenőrizni kell.Kitűnő eszköz erre a célra ez a digitális nyomásellenőrző.Bizonyosodjon meg bárhol, bármikor autójának gumiabroncsainak nyomásáról.A megfelelő guminyomás biztosí..
1,896 Ft
Nettó ár:1,896 Ft
Ezzel a digitális alkoholszondával könnyen és gyorsan ellenőrizheti az alkohol jelenlétét a szervezetében!Kompakt méretének köszönhetően bárhová magával viheti, akár zsebben is elfér, a praktikus kulcskarikának köszönhetően használhatja akár kulcstartóként is.A szonda használat után azonnal analizál..
2,931 Ft
Nettó ár:2,931 Ft
Tételek: 1 - 17 / 17 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ