Kategóriák
Kosarad

inhalátor

inhalátor
1év gyártói garanciaAz orrüregek hatékony és kíméletes tisztításaA levehető elemek lehetővé teszik az orrszívó egyszerű tisztításátEgyszerű kezelés az egygombos vezérlésnek köszönhetőenEllenőrzött szívóteljesítmény (max. 66 kPa)FertőtleníthetőHangnyomás: < 75 dB2 x 1,5 V LR6 elemmel1 db széles szili..
14,397 Ft
Nettó ár:14,397 Ft
36 hónap gyártói magyar garanciaKOMPAKT MÉRET - IDEÁLIS UTAZÁSHOZAutomatikusan kikapcsol, ha a tartály üresKülönösen hatásos magas belélegezhető arányRövid ideig használhatja fekvő helyzetben isA felső és alsó légúti betegségek (pl. asztma és megfázás) célzott kezeléséreÁtfogó tartozékkészlet: Belél..
24,939 Ft
Nettó ár:24,939 Ft
36 hónap gyártói magyar garanciaA MEDISANA IN 530 mikro-kompresszoros inhalátor hatékony megoldást nyújt a felső és alsó légúti megbetegedések tüneteinek enyhítésére illetve a légutak tisztítására megelőző terápiaként. Kis méretének és mikro-kompresszoros technológiájának köszönhetően ideális akár u..
27,427 Ft
Nettó ár:27,427 Ft
12 hónap garanciaA Laica kompresszoros inhalátor készüléke ideális tüdő rendellenességek, légcsőhurut, hörghurut (bronchitis), orrmelléküreg gyulladás (sinusitis), allergia és megfázás otthoni kezelésére.A tubuson keresztül átáramló levegő bármilyen viszkozitású gyógyszerkészítményt könnyen belélege..
16,416 Ft
Nettó ár:16,416 Ft
24 hónap garancia Neno SENTE Inhalátor készülék   A legfontosabb dolog talán a világon, hogy az egészségünket megóvjuk, megelozzük a betegségeket. A Neno Sente inhalációs készüléke nagy segítséget nyújt akkor is, ha esetleg valamilyen légúti megbetegedésünk van, legyen az asztma, légúti fertoz..
12,988 Ft
Nettó ár:12,988 Ft
Halk működés és kompakt méret. Kényelmes – multifunkcionális készülék.   Ez a legújabb fejlesztésű Európai gyártmányú LAICA kompresszoros inhalátor egyesíti az ultrahangos készülékek csendes működésének a kis méretben rejlő mobilitásnak, valamint a robusztusabb kompresszoros készülékekre jellemz..
21,470 Ft
Nettó ár:21,470 Ft
Sűrített levegős technológiaA felső és alsó légutak, megfázás, asztma és légúti betegségek kezeléséhezJelentős mennyiségű velélegzett részecskeMunkanyomás 1,2 barTárolórekesz a tartozékokhozFertőtleníthetőPorlasztási teljesítmény: >0,2ml/percGyógyászati termékHálózati üzem12 hónap garancia..
20,686 Ft
Nettó ár:20,686 Ft
2év garanciaKompresszoros inhalátorok Ennél az inhalátor típusnál az aeroszol képzés a Bernulli effektus alapján történik. Egy kompresszor sűrített levegőt állít elő, ami egy fúvókán keresztül kiáramlik. A nagy sebességű levegő nyomáscsökkenést okoz, ami felszívja a gyógyszert, és elporlasztja.kompr..
15,899 Ft
Nettó ár:15,899 Ft
 Babánk még nem tudja kifújni egyedül az orrát, ezért alternatív megoldások kellenek. Ennek legegyszerűbb és legkényelmesebb módja a Momert orrszívó használata. Segítségével könnyedén és egyszerűen tehetjük könnyebbé gyermekünk légvételét. Tisztítása egyszerű, köszönhető vízálló burkolatának...
12,790 Ft
Nettó ár:12,790 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ