Kategóriák
Kosarad

elektronikus mellszívó

elektronikus mellszívó
24 hónap garanciaA NENO BELLA mellszívó megalkotásánál az anyákat tartották szem előtt. Minden anyának a legfontosabb, hogy csecsemője a legjobb anyatejet kapja. A NENO BELLA mellszívó ebben tökéletes társunk lesz. Úgy alakították ki, hogy a mellszívó serkenti az emlőmirigyeket a mellben, biztosítva..
19,987 Ft
Nettó ár:19,987 Ft
24 hónap garanciaNeno DUE Dupla elektromos mellszívóA NENO DUE dupla mellszívó megalkotásánál az anyákat tartották szem előtt. Minden anyának a legfontosabb, hogy csecsemője a legjobb anyatejet kapja. A NENO DUE mellszívó ebben tökéletes társunk lesz. Úgy alakították ki, hogy a mellszívó serkenti az..
24,587 Ft
Nettó ár:24,587 Ft
24 hónap garanciaNeno CAMINO Dupla elektromos mellszívóA Neno Camino egy mellszívó, mely akkumulátoros muködést tesz lehetové elegáns kivitelben. Tervezésénél, kialakításánál az anyukák igényeit vették figyelembe elso sorban, és minden apró részletre maximálisan ügyeltek. A japán szilikonból készült..
46,896 Ft
Nettó ár:46,896 Ft
24 hónap garanciaDupla kétfázisú vezeték nélküli elektromos mellszívó Neno Bueno a Premium sorozat új modelljéhez. A Neno Bueno lehetővé teszi a kettős emlőszivattyú funkció használatát,Az Ön igényeinek megfelelően egyetlen szivattyúként is használható a tej kifejezésére, lehetővé téve a személ..
49,483 Ft
Nettó ár:49,483 Ft
Neno ANGELO Elektromos mellszívóA NENO ANGELO mellszívó megalkotásánál az anyákat tartották szem előtt. Minden anyának a legfontosabb, hogy csecsemője a legjobb anyatejet kapja. NENO ANGELO mellszívó ebben tökéletes társunk lesz. Úgy alakították ki, hogy a mellszívó serkenti az emlőmirigyeket a..
20,987 Ft
Nettó ár:20,987 Ft
A finom vákuumszívás olyanná teszi a mellszívást, mintha késszel végeznénk, természetesebb érzést nyújtva. Szilikon szívókorong, amely imitálja a bébi száját.speciális szilikon szívókorongszilikon anyag – természetes érzésmasszázs funkcióergonomikus dizájnkis méret a könnyű szállításhozvisszafolyásg..
17,987 Ft
Nettó ár:17,987 Ft
A finom vákuumszívás olyanná teszi a mellszívást, mintha késszel végeznénk, természetesebb érzést nyújtva. Szilikon szívókorong, amely imitálja a bébi száját.speciális szilikon szívókorongszilikon anyag – természetes érzésmasszázs funkcióergonomikus dizájnkis méret a könnyű szállításhoznagyobb méret..
6,985 Ft
Nettó ár:6,985 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ