Hyundai RTCB503RIP Gramofon

Cikkszám: RTCB503RIP
Elérhető: várható szállítás 5-7 nap
Ára: 49,897Ft

Darab

 
  • 12 hónap garancia
  • A Hyundai RTCB503RIP lemezjátszó sok modern funkcióval rendelkezik, amelyeket fa retro stílusban rejtettünk el. Akár a hétvégi házában is élvezheti kedvenc zenéjét egy olyan készüléken keresztül, amely a szobájába tökéletesen illik majd.

  • A készülék alapja a lemezjátszó, amely 33/45/78 sebességekkel képes a lemezeket lejátszani. Ennek köszönhetően akár a régebbi, vagy a modern LP lemezeket is hallgathatja. Autostop funkcióval felszerelt. Beépített mechanikája a CD-R/RW lemezek lejátszását is megoldja, a kedvenc MP3 formátumának támogatásával.
  • MP3 formátumú zenéket Flash memóriákról is lejátszhat, a beépített USB bemenetnek köszönhetően. MP3 fájlokat nem csak lejátszhat, hanem a Hyundai RTCB503RIP készülékével létre is hozhat. ARIP, azaz rippelés, funkcióval tudja az MP3 fájlt bakelit lemezről, vagy CD lemezről létrehozni. Mindez PC használata nélkül.
  • A készülék b>Bluetooth® funkcióval felszerelt, amely lehetővé teszi a mobil eszközökről való zene lejátszását. A mobiltelefont, vagy tabletet AUX IN konnektoron keresztül is csatlakoztathatja a készülékhez. analóg FM/AM tuner és fülhallgató kimenet tartozik a készülékhez. A tápellátást az elektromos hálózat biztosítja.
  • Tuner Analóg tuner mutatóval Sáv szélesség- FM/AM Manuális csatorna keresés CD mechanika CD, CD-R/RW lejátszása MP3 formátum támogatása Lemezjátszó Autostop Sebességek - 33/45/78 Funkciók Bluetooth - vezeték nélküli zene lejátszása Rippelés - MP3 fájlok létrehozása CD/bakelit lemezről CD használata nélkül Távirányító Konnektorok USB bemenet Fülhallgató kimenet AUX bemenet Általános Kimeneti teljesítmény 2 x 2,5 W