Kategóriák
Kosarad

Ablaktisztító, ablaktisztító robot

Ablaktisztító, ablaktisztító robot

Ablaktisztító WV 2 Premium Black Edition: Csepp- és csíkmentes eredmény

Csepp- és csíkmentes eredmény

Az elektromos vízfelszívásnak köszönhetően a víz csöpögése már a múlté a tiszta és csillogó ablakokhoz.

Ablaktisztító WV 2 Premium Black Edition: Sokrétűen felhasználható

Sokrétűen felhasználható

Az ablaktisztító minden sima felületen használható, például csempéken, tükrökön és zuhanykabinokon.

Ablaktisztító WV 2 Premium Black Edition: LED kijelző a látómezőben

12 hónap garancia A Kärcher ismét továbbfejlesztette eredeti akkumulátoros ablaktisztítóját, és a WV 6 Plus készülékkel egy még rugalmasabb, innovatív lehúzó-technológiával és hosszabb üzemidejű akkumulátorral ellátott modellt alkotott. Az új, hosszabb lehúzófej teljes felületek megszakítás nélkü..
37.487 Ft
Nettó ár:37.487 Ft
A kényelmes, sokoldalú akkumulátoros ablaktisztító. A WV 2-vel az ablaktisztítás kényelmesebb, mint valaha. A szívó fejcserélő rendszernek köszönhetően kisebb és nagyobb ablakok egyaránt fáradság nélkül tisztíthatók.   Komplett megoldás sima felületek tisztításához Elektromos vízfelszívá..
28.989 Ft
Nettó ár:28.989 Ft
A WV 5 Premium készülékkel az akkumulátoros ablaktisztító feltalálója, a Kärcher olyan készüléket dob piacra, amely tovább tökéletesíti a fáradságmentes, csíkmentes és cseppmentes ablaktisztítást. Meghosszabbított akkumulátor-üzemidejének köszönhetően egy második akkumulátor beszerzésével hosszabb t..
33.887 Ft
Nettó ár:33.887 Ft
2év garancia A kis súlyú készülékben 3,6 V Li-Ion akkumulátor biztosítja a folyamatos üzemeltetést Az akkumulátorról való üzemeltetés lehetővé teszi a szabad mozgást Üzemeltetési idő: 20 perc (50 ablak) Nem hagy csíkokat és lerakódásokat Időt és fáradtságot taka..
18.965 Ft
Nettó ár:18.965 Ft
A tartozékot az összes SC és az SG 4/4 tisztítóberendezésekhez ajánljuk. Üveg és tükörfelületek tisztítására. Kompatibilis a Karcher DE 4002, SC, SI, SG 4/4 sorozatokkal. Szélesség: 225mm...
6.787 Ft
Nettó ár:6.787 Ft
ablaktisztítás okosan: az 1. Kärcher WV Classic ablaktisztító extra szóróflakonnal lecsöppenő szennyezett víz és csíkok nélkül. Ideális minden sima felülethez. Az innovatív vízfelszívás rendkívül egyszerűvé teszi a tisztítási folyamatot a WV Classic ablaktisztítóval. Nincs lecsöppenő koszos víz a f..
24.486 Ft
Nettó ár:24.486 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ