Kategóriák
Kosarad

Ablaktisztító, ablaktisztító robot

Ablaktisztító, ablaktisztító robot

Ablaktisztító WV 2 Premium Black Edition: Csepp- és csíkmentes eredmény

Csepp- és csíkmentes eredmény

Az elektromos vízfelszívásnak köszönhetően a víz csöpögése már a múlté a tiszta és csillogó ablakokhoz.

Ablaktisztító WV 2 Premium Black Edition: Sokrétűen felhasználható

Sokrétűen felhasználható

Az ablaktisztító minden sima felületen használható, például csempéken, tükrökön és zuhanykabinokon.

Ablaktisztító WV 2 Premium Black Edition: LED kijelző a látómezőben

A Kärcher WV 2 Premium Black Edition: nem csupán csíkmentes és ragyogóan tiszta ablakokról gondoskodik, hanem 35 perccel az akkumulátora akár 40 %-kal hosszabb üzemeltetési időt biztosít a szokásos Kärcher színben kapható WV 2 készülékhez képest. A limitált akkumulátoros ablaktisztító a standard ki..
27.486 Ft
Nettó ár:27.486 Ft
12 hónap garanciaA Kärcher ismét továbbfejlesztette eredeti akkumulátoros ablaktisztítóját, és a WV 6 Plus készülékkel egy még rugalmasabb, innovatív lehúzó-technológiával és hosszabb üzemidejű akkumulátorral ellátott modellt alkotott. Az új, hosszabb lehúzófej teljes felületek megszakítás nélkü..
37.487 Ft
Nettó ár:37.487 Ft
24 hónap garanciaTESLA RoboStar W600 ablaktisztító robot, kettős vízpermet, intelligens navigáció, automatikus szélességérzékelés, 5 rétegű tisztítókendő, 3500 PA szívóerőkettős vízpermet intelligens navigáció automatikus ablaktisztítás szélérzékeléssel ötrétegű mikroszálas tisztító..
125.899 Ft
Nettó ár:125.899 Ft
A kényelmes, sokoldalú akkumulátoros ablaktisztító.A WV 2-vel az ablaktisztítás kényelmesebb, mint valaha. A szívó fejcserélő rendszernek köszönhetően kisebb és nagyobb ablakok egyaránt fáradság nélkül tisztíthatók.   Komplett megoldás sima felületek tisztításához Elektromos vízfelszívá..
28.989 Ft
Nettó ár:28.989 Ft
12 hónap garancia Törölje le és ürítse le a felesleges vizet egy szennyeződésselSzéles körű használat nem csak a klasszikus ablakok, hanem a tetőablakok, a tükrök, a sima kerámialapok, a zuhanykabinok stb.Kényelmes üzemeltetés kábel nélkül az erős Li-Ion akkumulátornak kös..
14.309 Ft
Nettó ár:14.309 Ft
A WV 5 Premium készülékkel az akkumulátoros ablaktisztító feltalálója, a Kärcher olyan készüléket dob piacra, amely tovább tökéletesíti a fáradságmentes, csíkmentes és cseppmentes ablaktisztítást. Meghosszabbított akkumulátor-üzemidejének köszönhetően egy második akkumulátor beszerzésével hosszabb t..
33.887 Ft
Nettó ár:33.887 Ft
2év garanciaA kis súlyú készülékben 3,6 V Li-Ion akkumulátor biztosítja a folyamatos üzemeltetéstAz akkumulátorról való üzemeltetés lehetővé teszi a szabad mozgástÜzemeltetési idő: 20 perc (50 ablak)Nem hagy csíkokat és lerakódásokatIdőt és fáradtságot taka..
18.965 Ft
Nettó ár:18.965 Ft
A tartozékot az összes SC és az SG 4/4 tisztítóberendezésekhez ajánljuk.Üveg és tükörfelületek tisztítására. Kompatibilis a Karcher DE 4002, SC, SI, SG 4/4 sorozatokkal. Szélesség: 225mm...
6.787 Ft
Nettó ár:6.787 Ft
ablaktisztítás okosan: az 1. Kärcher WV Classic ablaktisztító extra szóróflakonnal lecsöppenő szennyezett víz és csíkok nélkül. Ideális minden sima felülethez. Az innovatív vízfelszívás rendkívül egyszerűvé teszi a tisztítási folyamatot a WV Classic ablaktisztítóval. Nincs lecsöppenő koszos víz a f..
24.486 Ft
Nettó ár:24.486 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ