Kategóriák
Kosarad

elektromos ételmelegítő és tartó

elektromos ételmelegítő és tartó
csak 230V-ról üzemeltethető [ÚTHOZ] — Akár az irodában, akár az iskolában, vagy kempingezés közben: Mostantól kényelmesen felmelegítheti ételeit útközben – mikrohullámú sütő nélkül. Egyszerűen töltse meg az ebédlődobozt az étellel, csatlakoztassa a levehető tápkábelt, és melegítse fel 75 °C-ra, ha..
6.989 Ft
Nettó ár:6.989 Ft
csak 230V-ról üzemeltethető Szereti a meleg ételt, de nem mindig tud rögtön enni belőle? Szívesebben enné meg munkahelyén, de még melegen? Vagy esetleg utazásra menne és szeretni ebédelni egy jót? Az AD4474 a megoldás!   Melegítés Miután csatlakoztatja az éthordót a konnektorba, az elkezdi f..
5.899 Ft
Nettó ár:5.899 Ft
csak 230V-ról használható Szereti a meleg ételt, de nem mindig tud rögtön enni belőle? Szívesebben enné meg munkahelyén, de még melegen? Vagy esetleg utazásra menne és szeretni ebédelni egy jót? Az AD4474 a megoldás!   Melegítés Miután csatlakoztatja az éthordót a konnektorba, az elkezdi fel..
5.899 Ft
Nettó ár:5.899 Ft
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ