Kategóriák
Kosarad

elektronikus mellszívó

elektronikus mellszívó
24 hónap garanciaA NENO BELLA mellszívó megalkotásánál az anyákat tartották szem előtt. Minden anyának a legfontosabb, hogy csecsemője a legjobb anyatejet kapja. A NENO BELLA mellszívó ebben tökéletes társunk lesz. Úgy alakították ki, hogy a mellszívó serkenti az emlőmirigyeket a mellben, biztosítva..
26.888 Ft
Nettó ár:26.888 Ft
24 hónap garancia A Neno Bella Twin egy elektromos dupla mellszívó beépített akkumulátorral, így bárhová magaddal tudod vinni. Nagy kijelzőjének köszönhetően könnyedén letudsz minden információt olvasni a kijelzőről. Akkumulátorát akár egy powerbank segítségével is feltudod tölteni, így e..
35.898 Ft
Nettó ár:35.898 Ft
  24 hónap garancia Neno CAMINO Dupla elektromos mellszívó   A Neno Camino egy mellszívó, mely akkumulátoros muködést tesz lehetové elegáns kivitelben. Tervezésénél, kialakításánál az anyukák igényeit vették figyelembe elso sorban, és minden apró részletre maximálisan ügyelte..
51.689 Ft
Nettó ár:51.689 Ft
24 hónap garancia Dupla kétfázisú vezeték nélküli elektromos mellszívó  Neno Bueno a Premium sorozat új modelljéhez. A Neno Bueno lehetővé teszi a kettős emlőszivattyú funkció használatát, Az Ön igényeinek megfelelően egyetlen szivattyúként is használható a tej kifejezésére, lehetővé téve a sz..
49.899 Ft
Nettó ár:49.899 Ft
24 hónap garancia Neno ANGELO Elektromos mellszívó   A NENO ANGELO mellszívó megalkotásánál az anyákat tartották szem előtt. Minden anyának a legfontosabb, hogy csecsemője a legjobb anyatejet kapja.    NENO ANGELO mellszívó ebben tökéletes társunk lesz. Úgy alakították ki, hogy a mellszívó..
26.888 Ft
Nettó ár:26.888 Ft
A finom vákuumszívás olyanná teszi a mellszívást, mintha késszel végeznénk, természetesebb érzést nyújtva. Szilikon szívókorong, amely imitálja a bébi száját.speciális szilikon szívókorongszilikon anyag – természetes érzésmasszázs funkcióergonomikus dizájnkis méret a könnyű szállításhoznagyobb méret..
6.985 Ft
Nettó ár:6.985 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ