Kategóriák
Kosarad

Faliórák

Faliórák
12 hónap garanciaHAMA "JUMBO" FALIÓRA HŐMÉRŐVEL, FEKETEKiemelt tulajdonságokRendkívül nagy idő kijelzővel rendelkező rádió-vezérelt óra, amely automatikusan a világ legpontosabb órájához igazodik, nap, hőmérséklet és levegő páratartalom kijelzéssel Az időzóna manuálisan is beállítha..
18.739 Ft
Nettó ár:18.739 Ft
A Falióra fából, háttérvilágítással, beltéri kivitelű diszkrét, letisztult formájával tökéletesen illik bármely berendezésű lakáshoz.A óra római számai 12 db melegfehér LED fénnyel világítva jelzik számunkra a pontos időt. Ismétlődő háttérvilágítás időzíthető ON/OFF (6h ON/18h OFF)Tulajdonsá..
7.079 Ft
Nettó ár:7.079 Ft
 Ez az óra nem csak a pontos idő megmutatására szolgál.Rendkívül elegáns és stílusos kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas lakások, irodák, üzletek vagy éttermek díszítésére.  Átmérő: 20,5 cm   Vastagság: 4 cm   Anyag: műanyag keretÓra-tárcsa tárcs..
1.719 Ft
Nettó ár:1.719 Ft
 Ez az intelligens, stílusos, ezüstszínű Nedis® kör alakú falióra egyben fényképkeretként is funkcionál, amelyben elhelyezheti 12 kedvenc felvételét.   Ez a saját fényképekkel egyszerűen testre szabható és könnyen falra akasztható, kör alakú óra 40 cm-es átmérőjű, és 1 db (nem mellékelt) ..
7.389 Ft
Nettó ár:7.389 Ft
Manta Delta analóg falióra  A Manta CLK004 egy kivételesen elegáns, analóg falióra, amely egyedülálló díszítéssel büszkélkedhet otthonában. Az elegáns fekete a Manta CLK004 minden szobájába illeszkedik, eleganciát ad hozzá. Tápellátás: AAA akkumulátor..
2.490 Ft
Nettó ár:2.490 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ