Kategóriák
Kosarad

Sam Cook PSC-31/B Sous-Vide fólia hegesztő professzionális

Sam Cook PSC-31/B Sous-Vide fólia hegesztő professzionális
Sam Cook PSC-31/B Sous-Vide fólia hegesztő professzionális
Sam Cook PSC-31/B Sous-Vide fólia hegesztő professzionális
Sam Cook PSC-31/B Sous-Vide fólia hegesztő professzionális
Sam Cook PSC-31/B Sous-Vide fólia hegesztő professzionális
Sam Cook PSC-31/B Sous-Vide fólia hegesztő professzionális
Sam Cook PSC-31/B Sous-Vide fólia hegesztő professzionális
Sam Cook PSC-31/B Sous-Vide fólia hegesztő professzionális
Gyors országos szállítás
KovaTrans, MPL házhozszállítás, Csomagautomata, PostaPont
Biztonságos fizetés
Utánvét, Készpénz, Bankkártya, SimplePay, Átutalás
Telefonos ügyfélszolgálat
+36306508071
H-P: 8-19h
Sam Cook PSC-31/B Sous-Vide fólia hegesztő professzionális
42.040 Ft
Nettó ár: 42.040 Ft
  • Készlet: 1 héten belül
  • Cikkszám: PSC-31/B
  • Súly: 3.00kg
  • Garancia: 12 hónap

Várható szállítási költség

Kérjük, adja meg a szállítás helyét, hogy meg tudjuk becsülni a szállítási költséget.

Termékleírás

12 hónap garancia

220-240V 50Hz

teljesítmény: 100 W

kábel hossz: 1,2 m

  • Elektronikus vezérlőpanel LED lámpákkal és 2 fokozatú vezérléssel: vákumszint
  •  tömítési idő.
  •  csúszásgátló gumi lábak
  •  tömítő rúd: 29 cm lehetőség tömlő csatlakoztatására a külső levegő elszívásához dobozokból, tartályokból, palackokból stb. (tartozékokat nem tartalmaz, a piacon általában kapható fólia hüvely vagy tasak formájában történő használatának lehetősége fedélzár gombok felszerelve: 28 x 600 cm méretű (dombornyomott) vakondbőr fólia hüvely, a termékek sous vide módszerrel történő főzéséhez ajánlott a munka végét hangjelzés jelzi filmtálca integrált fóliavágó

A Sous vide (élelkészítés vákuum segítségével) egy innovatív módszer, melyet a világ legjobb éttermei is használnak egészséges és szaftos ételeik elkészítéséhez.

A készülék módszerének lényege, hogy az alapanyagokat (hús, a tenger gyümölcsei és zöldségfélék stb.) vákuumban lezárt tasakokban vízbe merítve, oxigénmentes környezetben, pontos hőmérséklet-ellenőrzés mellett állandó hőmérsékleten tartva megnöveli az étel élvezeti értékét, fogyaszthatóságát. Az eredmény egy tökéletes állagú, ízű és minőségű végtermék. 

Ez az eljárás megőrzi az ételben az összes vitamint és természetes ásványi anyagokat.

A kézi cirkulátor folyamatosan keveri az edényben lévő meleg vizet ezáltal szinten tartja az ideális főzési hőmérsékletet.

A SOUS VIDE FŐZÉS ELŐNYEI

Az így elkészített étel sütési vesztesége a hagyományosan elkészített ételeknél megszokott

30-40%-ról 3-5%-ra csökken, hosszabb ideig eltartható. Ez a módszer lehetővé teszi számunkra, hogy elkerüljük főzés közben keletkezett szagokat. A vákuummal lezárt előzetesen elkészített élelmiszer hűtőszekrényben, vagy fagyasztóban tárolható, így bármikor gyorsan elkészíthető.

  • Elektronikus vezérlő panel LED indikátorok

  • 2- fokozat a vákuum szintjének beállitására

  • 2- szakaszban állítható tömítő

  • integrált kés a fólia vágásához

  • fólia tartó tálca

  • hangjelzés a munka befejezésekor

  • stabilizátorok, csúszásmentes gumi lábak és akasztó

  • használható a cső alakú fólia vagy tasakkal is

  • funkció: A fóliatömlőt recézett (dombornyomott) méretek. 
    28 x 600 cm-es, egy előnyös eljárás a főzéshez sous vide

  • gyári fólia opcionálisan vásárolható hozzá (PSC-30-36)

A főzés manapság művészet.
A kulináris művészet pedig a sztereotípiák kísérletezéséről és állandó lebontásáról szól. A tökéletes alkotás azonban nemcsak a művész tehetségének eredménye,hanem tökéletes eszközök is. Akárcsak Sam Cook. A Sam Cook az igényes vásárlók számára létrehozott termékcsalád. Sok olyan szakember munkájának eredménye, akik számára a főzés egy életen át tartó szenvedély. Kulináris művésziségüket a kreatív őrület és az ízléssel való kísérletezés bátorsága jellemzi.
Próbálja ki a csúcskategóriás konyhai eszközöket, és érezze magát mesternek a konyhájában.

Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ