Kategóriák
Kosarad

Infralámpa

Infralámpa
Biztonságos megoldás a szem védelmére infralámpa használatához! Alkalmas az UV sugárzás visszaverésére és elnyelésére, így használható szoláriumozás vagy kvarclámpa alkalmazása, illetve lézeres kezelés esetén is. Védje szemét kényelmes és higiénikus módon: használjon védőszemüveget infravörös ..
3.499 Ft
Nettó ár:3.499 Ft
Mélyen behatoló infravörös melegséget nyújt, hatásosan szüntetve meg az izomfájdalmakat és az ízületi merevségeket. Az infravörös fény által keltett kényelmes meleg mélyen behatol a bőrbe, stimulálja a vérkeringést, melynek eredményeképpen átmelegíti, nyugtatja, lazítja és pihenteti az izmokat. ..
7.487 Ft
Nettó ár:7.487 Ft
3év gyártói garanciaMélyreható ütögető masszírozás ellazuláshozKétfejes masszírozásFokozatmentesen beállítható a masszírozás intenzitásaKülön bekapcsolható infravörös hő2 cserélhető masszírozó feltét (simító feltét, ötpontos feltét)2 funkciófokozat (ütögető masszírozás, ütögető masszírozás infravörö..
31.148 Ft
Nettó ár:31.148 Ft
  Gyógyászati termék védőráccsal 5 dőlésszög Kb 100 W Megfázások, izommerevségek esetén 12 hónap garancia..
8.489 Ft
Nettó ár:8.489 Ft
Fordítson kellő figyelmet egészségének megőrzésére és vegye igénybe egy olyan terméknek a szolgáltatását, amely kellően jótékony hatást gyakorol a szervezet egészére! Az IR 110-es infralámpa az egész család számára ideális! A készülék dőlésszöge 0 - 60°-ig állítható. A term..
8.666 Ft
Nettó ár:8.666 Ft
  szín: fekete Az infralámpa mélyre hatoló infravörös melege ellazítja az izmokat és serkenti a vérkeringést. A kellemes meleg kitágítja a hajszálereket, melyek így hatékonyabban látják el a szöveteket oxigénnel és tápanyagokkal. Specifikációk: állítható szög tö..
7.490 Ft
Nettó ár:7.490 Ft
  Philips izzóval Az infralámpa mélyre hatoló infravörös melege ellazítja az izmokat és serkenti a vérkeringést. A kellemes meleg kitágítja a hajszálereket, melyek így hatékonyabban látják el a szöveteket oxigénnel és tápanyagokkal. Specifikációk:állítható szög több ter..
12.789 Ft
Nettó ár:12.789 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ