Kategóriák
Kosarad

Kapucsengők csengő

Kapucsengők csengő
Ez az elemes csengő számos helyzetben megoldást nyújthat. Messze van a ház a kerítéstől és nem akar kábelezni, kábelcsatornát telepíteni? Falat kellene fúrni, hogy ki tudja vezetni a kábelt a bejárati ajtón kívülre? Nagy a ház és ha távol van a beltéri egységtől lehet nem hallja meg ha csengetnek..
6.879 Ft
Nettó ár:6.879 Ft
A vezeték nélküli csengő kapcsolója a dinamó elvén működik. A nyomógombos kapcsoló működtetéséhez nincs szükség semmilyen külső áramforrásra. A működéshez szükséges elektromos áramot a kapcsolóban található dinamó hozza létre. Az innovatív KINETIC - elem- és vezeték nélküli - technológiának kö..
8.790 Ft
Nettó ár:8.790 Ft
A vezeték nélküli csengő kapcsolója a dinamó elvén működik.A nyomógombos kapcsoló működtetéséhez nincs szükség semmilyen külső áramforrásra.%A működéshez szükséges elektromos áramot a kapcsolóban található dinamó hozza létre.Az innovatív KINETIC - elem- és vezeték nélküli - technológiának köszönhető..
6.490 Ft
Nettó ár:6.490 Ft
 Cserélje le a régi csengőjét egy újra! A DBS 1501AC egy 150 m hatótávolságú vezeték nélküli csengő szett, mely két csengőt tartalmaz. 36 dallam közül választhatjuk ki a beállítani kívánt jelzőhangot, a csengő többszólamú, kellemes hangzást biztosít. Hangereje 4 fokozatban állítható, kék LED ..
9.507 Ft
Nettó ár:9.507 Ft
Vezeték nélküli csengő Frekvenciatartomány: 433.9 MHzCikkszám:1267799KialakításVédelem:IP44Hatótáv:100 mKülönleges jellemzők:Egyedi kód, Villogó fényjelzés csengetéskor, 8 dallamÁramellátásElem/ ak..
4.950 Ft
Nettó ár:4.950 Ft
A szett egy kültéri vandálbiztos IP44 védettségű egységet és egy fehér formatervezett beltéri egységet tartalmaz.A kültéri egységről egy nyomógombbal lehet becsengetni a beltéri egységnek.Javasoljuk egyszerű csak hangalapú kommunikációt igénylő lakossági és üzleti alkalmazásra.A vezetékek maximális ..
9.499 Ft
Nettó ár:9.499 Ft
 A vezeték nélküli csengő kapcsolója a dinamó elvén működik.A nyomógombos kapcsoló működtetéséhez nincs szükség semmilyen külső áramforrásra.A működéshez szükséges elektromos áramot a kapcsolóban található dinamó hozza létre.Az innovatív KINETIC elem és vezeték nélk..
5.490 Ft
Nettó ár:5.490 Ft
 A vezeték nélküli csengő kapcsolója a dinamó elvén működik.A nyomógombos kapcsoló működtetéséhez nincs szükség semmilyen külső áramforrásra.A működéshez szükséges elektromos áramot a kapcsolóban található dinamó hozza létre.Az innovatív KINETIC elem és vezeték nélk..
5.490 Ft
Nettó ár:5.490 Ft
Egyedi dizájnnal ellátott csengő vásárlását tervezi? Ez esetben a DB 102AC a legideálisabb az Ön számára. Nyílt terepen 100 m hatótávolsággal rendelkező vezeték nélküli csengő, amely 36 kiválasztható dallamot biztosít. A termék igényes, többszólamú hangzást kínál. A dallamok hangereje 4 lépcsős..
5.281 Ft
Nettó ár:5.281 Ft
Ez az elemes csengő számos helyzetben megoldást nyújthat.Messze van a ház a kerítéstől és nem akar kábelezni, kábelcsatornát telepíteni?Falat kellene fúrni, hogy ki tudja vezetni a kábelt a bejárati ajtón kívülre?Ennek a csengőnek a megvásárlásával ezt mind elfelejtheti.Egyszerűen helyezze a billenő..
3.690 Ft
Nettó ár:3.690 Ft
 Ez az elemes csengő számos helyzetben megoldást nyújthat.Messze van a ház a kerítéstől és nem akar kábelezni, kábelcsatornát telepíteni?Falat kellene fúrni, hogy ki tudja vezetni a kábelt a bejárati ajtón kívülre?Ennek a csengőnek a megvásárlásával ezt mind elfelej..
4.899 Ft
Nettó ár:4.899 Ft
Keresse Ön is a praktikus megoldásokat és vásároljon vezeték nélkül működő csengőt! A WDB 112 típusú csengő 80 m-es hatótávolsággal rendelkezik. Összesen 32 dallam közül választhatjuk ki a nekünk tetsző kellemes hangzást. A termék csengetéskor hang- és fényjelzést bocsát ki. A készülék egyedileg..
3.086 Ft
Nettó ár:3.086 Ft
2év garancia Vezeték nélküli, digitális Sencor SWD 130B csengő, melynek megbízható teljesítménye a márka által garantált. A készüléken 36 különböző csengőhang beállítható, de választhat három hangerőopció közül is, köztük egy csendes móddal. Kültérre és beltérre egyaránt alkalmas.   IP44-vé..
5.687 Ft
Nettó ár:5.687 Ft
2év garanciaVezeték nélküli, digitális Sencor SWD 130W csengő, melynek megbízható teljesítménye a márka által garantált. A készüléken 36 különböző csengőhang beállítható, de választhat három hangerőopció közül is, köztük egy csendes móddal. Kültérre és beltérre egyaránt alkalmas.   IP44-védett..
4.687 Ft
Nettó ár:4.687 Ft
Tételek: 1 - 14 / 14 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ