Kategóriák
Kosarad

MP3, adathordozó

MP3, adathordozó
RF2.4Ghz vezeték nélküli lézermutató távirányító, ideális tanároknak, meetingeket, prezentációkat tartóknak stb. Ergonomikus design, könnyű és kényelmes használat USB vevőegységgel, plug and play kialakítás, nem szükséges software vagy driver telepítése%USB vevőegység a lézermutató távirányító t..
4.759 Ft
Nettó ár:4.759 Ft
Vezeték nélkül továbbíthat zenét és hívásokat a Bluetooth mobiltelefonról az autó FM sztereó rendszeréreA kettős USB-kimenet egyszerre 2 eszközt tölthet fel3.4A kimeneti áram, gyors töltés a telefon táblagépéhez és a legtöbb digitális termékhezErős és elegáns kialakítás, jelenlegi kijelzővelTámogatj..
4.759 Ft
Nettó ár:4.759 Ft
Elektronikus széf Felhasználói kód 3-8 digitális kombinációk Blokkolja a készüléket 3 téves kód beütése után   Piros / zöld / sárga optikai és hangjelzések A kód megadása a belső panelon 4 x AA elem Méretek: H200 x W310 x D200mm.12 hónap garancia ..
16.900 Ft
Nettó ár:16.900 Ft
Ultra-kompakt USB WiFi adapter Lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot az otthoni hálózathoz, hogy Ön könnyedén megoszthassa multimédiás tartalmait Gogen SMART Televíziókhoz WIFI dongle Vezeték nélküli USB adapter a NetTV szolgáltatásokhoz. Online filmnézés és más népszerű online szolgált..
6.487 Ft
Nettó ár:6.487 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ