Kategóriák
Kosarad

Porszívó,porzsák,tartozék

Porszívó,porzsák,tartozék
Ezzel az univerzális, 30 és 37 mm között változtatható átmérőjű kutya- és macskaszőr-eltávolító kefével minden textil padlóburkolatról gyorsan és könnyedén eltávolíthatja a szöszöket, a kutya- és macskaszőrt, valamint az egyéb szálakat anélkül, hogy a szőnyeg egyetlen szálát is kihúzná. Ez a kefe há..
2.330 Ft
Nettó ár:2.330 Ft
5db/bliszter Az illatosító rudak semlegesítik a porzsákok kellemetlen szagát, és kellemes citromillatot árasztanak porszívózás közben.Helyezzen egy rudat a porzsákba, és hagyja, hogy a porszívó végezze a feladatát.Próbálja ki a többi illatot is, hogy megtalálja kedvencét!..
599 Ft
Nettó ár:599 Ft
5db/bliszter Az illatosító rudak semlegesítik a porzsákok kellemetlen szagát, és kellemes citromillatot árasztanak porszívózás közben. Helyezzen egy rudat a porzsákba, és hagyja, hogy a porszívó végezze a feladatát.Próbálja ki a többi illatot is, hogy megtalálja kedvencét!..
599 Ft
Nettó ár:599 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ