Kategóriák
Kosarad

sürített levegő, LCD tisztító spray

sürített levegő, LCD tisztító spray
  A Due-Ci B55 nagynyomású sűrített levegő spray tulajdonságai Nem gyúlékony és jó szigetelő képességű így üzemidő kiesése nélkül tisztíthatóak vele az elektromos készülékek A sűrített levegős lefújó spray a lerakódott por és szennyeződések eltávolítására szolgál Felhasználása közben ál..
10.990 Ft
Nettó ár:10.990 Ft
A termék alkalmas por és kosz eltávolítására nehezen elérhető helyekről, mint például billentyúzetek, órák, precíziós gépek. Áram alatt lévő készüléken és forró felületen tilos használni! Még akkor is ha a termék nem gyúlékony! Űrtartalom: 400 ml Veszélyes összetevők..
6.690 Ft
Nettó ár:6.690 Ft
Kontakt tisztító spray, eltávolítja a korróziót és a szennyeződéseket, és az oxid , szulfid rétegeket A finom szórófej még a nehezen elérhető helyeket is elérhet Használható: Számítógéphez , Faxhoz , Nyomtatóhoz Tartalom: 400 ml..
4.649 Ft
Nettó ár:4.649 Ft
A nagynyomású levegő kiváló nehezen elérhető helyek tisztítására (például billentyűzetek, órák és precíziós műszerek), fúvócsővel. Tartalom: 500 ml Veszélyes összetevők: propán, bután, izobután..
1.690 Ft
Nettó ár:1.690 Ft
  Tisztító gél érzékeny felületű LCD/TFT/Plazma képernyőkhöz Eltávolítja a koszt, zsírt, ujjlenyomatot Mobilokhoz, tabletekhez, scannerekhez és fénymásolókhoz is használható Környezetbarát, károsanyag-mentes összetétel és nyomógáz nélküli pumpás flakon Tisztítás..
1.899 Ft
Nettó ár:1.899 Ft
Tisztító folyadék speciálisan TFT képernyők kíméletes tisztításához, 20mL Antisztatikus hatóanyagú Mosható mikroszálas kendővel Eltávolítja a port, zsírt és szennyeződéseket..
1.499 Ft
Nettó ár:1.499 Ft
sürített levegő Tartalom: 400 ml A nagynyomású levegő kiváló nehezen elérhető helyek tisztítására (például billentyűzetek, órák és precíziós műszerek)...
1.419 Ft
Nettó ár:1.419 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ