Kategóriák
Kosarad

sürített levegő, LCD tisztító spray

sürített levegő, LCD tisztító spray
Kontakt tisztító spray, eltávolítja a korróziót és a szennyeződéseket, és az oxid , szulfid rétegeketA finom szórófej még a nehezen elérhető helyeket is elérhetHasználható: Számítógéphez , Faxhoz , NyomtatóhozTartalom: 400 ml..
3.728 Ft
Nettó ár:3.728 Ft
A nagynyomású levegő kiváló nehezen elérhető helyek tisztítására (például billentyűzetek, órák és precíziós műszerek), fúvócsővel. Tartalom: 500 ml Veszélyes összetevők: propán, bután, izobután..
1.590 Ft
Nettó ár:1.590 Ft
A Fixpoint csavarhúzó és csavarhúzó készlet 8 db kiváló minőségű elemből áll.Mindegyik csavarhúzó szára nagy ellenállóképességű, hosszú élettartamot biztosító acélból készült.A csavarhúzók hegye mágneses.A markolat három élű hasáb alakja a kialakított hüvelyktámasszal csökkenti a kéz megterhelését m..
1.990 Ft
Nettó ár:1.990 Ft
 Tisztító gél érzékeny felületű LCD/TFT/Plazma képernyőkhözEltávolítja a koszt, zsírt, ujjlenyomatotMobilokhoz, tabletekhez, scannerekhez és fénymásolókhoz is használhatóKörnyezetbarát, károsanyag-mentes összetétel és nyomógáz nélküli pumpás flakonTisztítás..
1.529 Ft
Nettó ár:1.529 Ft
Tisztító folyadék speciálisan TFT képernyők kíméletes tisztításához, 20mL Antisztatikus hatóanyagú Mosható mikroszálas kendővel Eltávolítja a port, zsírt és szennyeződéseket..
990 Ft
Nettó ár:990 Ft
sürített levegő Tartalom: 400 ml A nagynyomású levegő kiváló nehezen elérhető helyek tisztítására (például billentyűzetek, órák és precíziós műszerek)...
1.399 Ft
Nettó ár:1.399 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ