Kategóriák
Kosarad

Hausmeister HM6149 pizza sütő kivehető, megfordítható pizzakővel

Hausmeister HM6149 pizza sütő kivehető, megfordítható pizzakővel
Hausmeister HM6149 pizza sütő kivehető, megfordítható pizzakővel
Hausmeister HM6149 pizza sütő kivehető, megfordítható pizzakővel
Hausmeister HM6149 pizza sütő kivehető, megfordítható pizzakővel
Hausmeister HM6149 pizza sütő kivehető, megfordítható pizzakővel
Hausmeister HM6149 pizza sütő kivehető, megfordítható pizzakővel
Hausmeister HM6149 pizza sütő kivehető, megfordítható pizzakővel
Hausmeister HM6149 pizza sütő kivehető, megfordítható pizzakővel
Hausmeister HM6149 pizza sütő kivehető, megfordítható pizzakővel
Hausmeister HM6149 pizza sütő kivehető, megfordítható pizzakővel
Hausmeister HM6149 pizza sütő kivehető, megfordítható pizzakővel
Hausmeister HM6149 pizza sütő kivehető, megfordítható pizzakővel
Hausmeister HM6149 pizza sütő kivehető, megfordítható pizzakővel
32.196 Ft
Nettó ár: 32.196 Ft
  • Készlet: KÉSZLETEN, SAJÁT RAKTÁRUNKBAN
  • Cikkszám: HM6149
  • Súly: 7.00kg
  • Garancia: 12+12* hónap
Gyors országos szállítás
KovaTrans, MPL házhozszállítás, Csomagautomata, PostaPont
Biztonságos fizetés
Utánvét, Készpénz, Bankkártya, SimplePay, Átutalás
Telefonos ügyfélszolgálat
+36306508071
H-P: 8-18h

Várható szállítási költség

Kérjük, adja meg a szállítás helyét, hogy meg tudjuk becsülni a szállítási költséget.

Termékleírás

12 hónap garancia +12 hónap garanciára regiszrálható 

Süss ropogós pizzát akár 5 perc alatt
• Kivehető, megfordítható pizzakő a könnyű tisztítás érdekében
• Teljesítmény: 1.200 W (500w+700w)
• Tartozék 2 db fém pizza lapát– megkönnyíti a pizza forró kőre helyezését és biztonságos eltávolítását
• Extra: magasság állító!
• Pizza kő - átmérője 30,5 cm, vastagsága 1 cm
• Időzítő: 15 perc
• 5 sütési fokozat
• Maximum hőmérséklet: 380-400C
• Hőmérséklet visszajelző
• Betekintő ablak. 2 rétegű üveggel
• Két szigetelt oldalsó fogantyú a fedél kinyitásához
• 230V, 50Hz, 1200W

RÉSZLETEK

Hausmeister HM6149 pizza sütő

A jó pizza titka a gyors és magas hőmérsékleten való sütés, mint egy igazi fatüzelésű kemencében.

Hausmeister-nek sikerült egy ilyen jellegű sütőt létrehoznia az új HM 6149 pizzakemencével, amely nagy teljesítményű, és mindössze 4-5 perc alatt ízletes friss pizzát készít!

 

Egyszerű és gyors

Használata egyszerű, és akár 380-400°C-ig is elérhető , így biztosítva a legjobb sütési eredményt

Pizzakővel a legjobb eredmény érdekében

Bármelyik stílusban is süti a pizzát, olasz, New York-i, vékony és ropogós, akár fagyasztott pizza, a 31 cm-es pizzakő egyenletesen osztja el a hőt, ami minden alkalommal tökéletesen sült, ropogós kéregű pizzát eredményez, mint egy fatüzelésű kemencében.

 

 

Alsó-felső fűtőszál állítható termosztáttal

Az optimális sütési hőmérséklet elérése pár perc alatt lehetséges. A nagy teljesítményű, 1200 W-os kettős fűtőelemek együtt dolgoznak az egyenletes hőelosztás érdekében.

 

 

Betekintő ablak és időzítő

Ellenőrizheti a sütés folyamatát a praktikus betekintő ablakon keresztül. Nem kell megszakítania a sütési folyamatot a fedél kinyitásával, egyszerűen csak nézzen át az üvegablakon, hogy ellenőrizze az ételt.

 

 

Fém pizza lapátok

A pizza kőtányérról való fel- és lecsúsztásához egyszerű segítséget jelent a csomagolásban található pizza lapát használata.

 

Magasság állítási lehetőség

A termék rendelkezik az oldalán magasság állítási lehetöséggel. Ha vastagon szeretjük tésztát vagy sok extra feltéttel akkor ezzel az extra funkcióval megtudjuk emelni a felső betét elhelyezkedését, ezáltal a feltétek nem égnek rá a betétre.

Sokoldalú felhasználás és kompakt méret

Az 5 kg-nál kisebb súlyú pizzasütő könnyen szállítható kültéri, kerti használatra is. Sőt, számos más étel elkészítésére is alkalmas, reggeli péksütemények, nacho-k, lapos kenyerek, húsok, halak és zöldségek.

 


Alap pizzatészta receptje

 Hozzávalók (1 pizzázra elegendő)

- 3,5 g száraz élesztő (fél tasakban) vagy 12,5 g friss élesztő

- 1 teáskanál porcukor

- 1/2 teáskanál só

- 250 g sima liszt

- 2 evőkanál olívaolaj

 

Módszer

 

  1. Egy kis tálban keverj össze 120 ml langyos vizet, élesztőt és cukrot. Villával felverjük, hogy feloldódjon.

Ha friss élesztőt használunk, szórjuk meg egy kevés liszttel. Tedd félre meleg helyre 5 percre, vagy amíg buborékok nem jelennek meg a felületen.

 

  1. Szitáljuk a lisztet egy tálba. Adjuk hozzá a sót, az élesztős keveréket és az olajat. Keverjük össze, hogy lágy tésztát kapjunk. Enyhén lisztezett felületre borítjuk. 10 percig gyúrjuk, vagy amíg rugalmas nem lesz. Enyhén kikent tálba tesszük. Fedjük le műanyag fóliával. Meleg helyen 25-30 percig pihentetjük, vagy amíg a tészta a duplájára nem nő.

 

  1. Enyhén lisztezett felületen még egyszer simára gyúrjuk és formára nyújtjuk

 

Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ