Kategóriák
Kosarad

Ferrara SN-125 húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes

Ferrara SN-125 húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
Ferrara SN-125 húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
Ferrara SN-125 húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
Ferrara SN-125 húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
Ferrara SN-125 húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
Ferrara SN-125 húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
Ferrara SN-125 húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
Ferrara SN-125 húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
Ferrara SN-125 húsérlelős beépíthető hűtőszekrény 125 literes
819.990 Ft
Nettó ár: 819.990 Ft
  • Készlet: rendelésre
  • Cikkszám: SN-125
  • Súly: 65.00kg
  • Garancia: 36 hónap
Gyors országos szállítás
KovaTrans, MPL házhozszállítás, Csomagautomata, PostaPont
Biztonságos fizetés
Utánvét, Készpénz, Bankkártya, SimplePay, Átutalás
Telefonos ügyfélszolgálat
+36306508071
H-P: 8-18h

Várható szállítási költség

Kérjük, adja meg a szállítás helyét, hogy meg tudjuk becsülni a szállítási költséget.

Termékleírás

36 hónap garancia

Európa egyik legkedveltebb üveges,üvegajtós vendéglátó ipari, nagykonyhai hús- és sajtérlelő hűtővitrinje.

Az SN-125 stílusos megjelenésével tökéletes választás mindenkinek, aki a húsérlelés folyamatát végig szeretné követni, hobbi vagy profi szinten egyaránt. A kiváló minőségű és hatékony szárazérlelési folyamatnak köszönhetően a húsok és delikátok könnyedén kifinomulnak. A száraz érlelés a húsok finomításának egyik legrégebbi és legjobban bevált módszere. A FERRARA SN-125 Húsérlelős hűtőszekrénye nemcsak steakek, hanem szalámi, sonka vagy száraz érlelésű sertéshús kezelésére is használható. A készülékben egyszerre 20 kg hús fér el polconként. A modern elvárásoknak megfelelő kialakítása miatt nagyszerű kiegészítő lehet éttermekbe, hentesboltokba vagy akár a konyhába is. A profi dizájn, az üvegajtó, és a benne érlelt delikátok elismerő pillantásokat váltanak majd ki a látogatókból. Ezenkívül a kapcsolható fehér LED-igazán étvágygerjesztővé varázsolja a látványt.

Az érintőképernyős kezelőpanelnek köszönhetően minden beállítás könnyen elvégezhető, és a szabályozható hőmérsékleten, páratartalommal és ventillációval az érési folyamat néhány héten belül automatikusan lezajlik a készülékben. A beépített UVC-rendszer biztosítja a belső antibakteriális tisztaságot, garantálva, hogy semmi sem károsítja az értékes húsdarabokat.

A saját ízlése szerint és a felhasznált hústól függően körülbelül 21 nap elteltével finom, diós aromákat nyerhet, körülbelül 28-35 nap elteltével a gombákéhoz hasonló aromákat fog kapni és körülbelül 45 nap elteltével vagy hosszabb idő után a kéksajtéhoz hasonló erőteljes aromákat érhet el. Minél hosszabb ideig érleli a húst, annál erőteljesebb lesz az aromája.

  • Vendéglátóipari felhasználásra
  • Méret: D588xW595xH820 mm
  • Térfogat: 125L
  • Polcok száma: 3
  • Kapacitás: 30 kg
  • Teljesítmény: 140 W
  • Kampók száma: 2
  • Teherbírás/polc: 20KG
  • Hőtartomány: 2-14 °C
  • Páratartalom-szabályozás: 50-85%

Ajánlott érlelési időtartam:

  • Bélszín: 1 hét
  • Vékonykolbász: 2 hét
  • Sonka: 3 hét
  • Rostélyos, hátszín, T-bon steak, vastagkolbász: 1 hónap
  • Szalámi: 2-3 hónap
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ