A sous vide-álás (ejtsd: szuvidálás) olyan főzési eljárás, mely során légmentesen lezárt tasakokban lévő ételt vízfürdőbe helyezünk, és ott állandó hőmérsékleten tartva készítjük el A sous vide francia kifejezés, ami annyit tesz, hogy vákuum alatt.
Az eljárást az 1970-es évek elején fejlesztették ki azzal a céllal, hogy minimálisra csökkentsék a libamáj elkészítésénél bekövetkező zsugorodást. Ma számos fogás elkészítéséhez világszerte kedvelik a séfek. Az ételt főzőtasakba helyezik, a tasakot vákuummal lezárják, majd alacsony hőmérsékleten lassan főzik.
Az étel omlós lesz anélkül, hogy veszítene eredeti színéből, tápanyagaiból és textúrájából. Az eljárás lényege, hogy az étel a megfelelő hőmérsékletre melegítve a megfelelő ideig készül. A hőmérséklet az étel fajtájától függ, és eltérő a hús, hal és zöldségek esetében, függ továbbá az egyéni ízléstől is, pl. hogy az adott húst a vendég angolosan vagy közepesen átsütve kedveli.
24 hónap garancia
Teljesítmény 100W
Maximáli szuvidáló kapacitás 20L
Levehető fűtőszár a könnyebb tisztításhoz
IPX7 víz védelem
Hőméséklet kijelzés Celsiusban vagy Farenhetiben
Időzítő 1-99 óra között
Hőmérséklet szabályozás 20-95 Celsius között
Pontosság +/- 0.1°C
A szuvidálóv..
2év garancia
Rozsdamentes acél ház
Eltávolítható, tapadásmentes edény, űrtartaloma 6 liter
Zsírmentes főzés: megőrzi az étel vitamin- és tápanyag tartalmát
LED kijelző
800 W teljesítmény
egészséges, kíméletes és zsírmentes főzés: megőrzik a vit..
12 hónap garancia
Sous vide cirkulátor Minden házi séfnek szüksége van egy Princess Sous Vide Stick-re.
Ezzel a könnyen kezelhető precíziós főzővel elkészítheti az eddigi legfinomabb és legszaftosabb ételeket.
A Princess Sous Vide Stick rögzítővel rendelkezik, így minden edényre ráfér, és á..
24 hónap garancia
Merülőforraló vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat
többfunkciós LED érintőkijelző, akár 99 órás időzítő, joghurt készítő,
melegentartó és leolvasztási funkció, automatikus hőmérséklet- és időbeállítás minden 15 cm-es vagy annál magasabb edényhez,
..
2év garancia
Rozsdamentes acél ház
Az élelmiszer pontos ételkészítése elektronikus hőmérséklet-szabályozással (maximális eltérés +/- 0,5 ° C)
A vitaminokat, a tápanyagokat és az ízeket megőrzi
Enyhe főzési funkció, joghurt készítő funkció és melegentartó funkció
..
Honlapunk kizárólag az általunk kínált szolgáltatás biztosítása céljából sütiket használ. Bővebb tájékoztató a honlap adatvédelmi tájékoztatóban érhető. További információ